Lid worden

AJUNEC wil de representatieve organisatie zijn voor de sector van de vruchtensappen en de nectars en zet zich in voor de specifieke uitdagingen van de bedrijven uit deze sector.

AJUNEC staat open voor alle bedrijven uit de sector, dus zowel kmo’s als internationaal georganiseerde bedrijven als ambachtelijke familiebedrijven. Producenten van sappen, maar ook bedrijven actief in de commercialisatie en distributie kunnen effectief lid worden. Andere bedrijven die op een andere manier betrokken zijn bij de sector kunnen ook toetreden als aangesloten lid.

Om lid te worden van AJUNEC dient u ook lid te worden van Fevia, de federatie van de voedingsindustrie. De reden is eenvoudig: AJUNEC volgt enkel dossiers die specifiek zijn voor de sector van de vruchtensappen en nectars en Fevia volgt alle horizontale dossiers op die van toepassing zijn voor alle voedingsbedrijven. Zo kunnen we met een beperkt team toch zeer efficiënt werken en een volwaardige dienstverlening aanbieden.

Waarom lid worden van AJUNEC?

  1. Uw stem wordt gehoord

Een federatie steunt voor haar werking op de wisselwerking met haar leden, en dit geldt ook voor AJUNEC. De bedrijven beschikken immers op een onmisbare expertise. Uw stem verdient het om gehoord te worden. De effectieve leden van AJUNEC kunnen toetreden tot de Raad van Bestuur en als dusdanig bijdragen tot de beleidsvorming van de federatie.

  1. U blijft op de hoogte

Een goed geïnformeerd bedrijf is er twee waard. Goed geïnformeerde bedrijven kunnen immers proactief zijn, en vermijden dat ze voor onaangename verrassingen of voldongen feiten staan. Ze passen tijdig hun strategie aan, zodat ze hun voorsprong op de concurrentie kunnen behouden. We leven echter in een snel evoluerende maatschappij, waarin het onmogelijk is om als individueel bedrijf alles zelf op te volgen. Daarom doet AJUNEC dat samen met Fevia voor u.

  1. U kunt rekenen op onze specialisten en die van Fevia

De medewerkers van AJUNEC en Fevia zijn stuk voor stuk specialisten die hun domein op de voet volgen. Ze staan elke dag klaar om uw bedrijf vooruit te helpen – snel en efficiënt, met een eenvoudig telefoontje of een persoonlijk onderhoud. Elke vraag is welkom. En wanneer wij u niet meteen zelf kunnen helpen, verwijzen we u graag door naar onze contactpersonen bij andere organisaties of bedrijven die dat zeker wel zullen kunnen.

Hoe lid worden van AJUNEC?

U neemt gewoon vrijblijvend contact op met het secretariaat van AJUNEC (contact@ajunec.be) en wij contacteren u persoonlijk om uw aanvraag tot lidmaatschap te behandelen.